Xplore Mission 2019

Xplore the unfinished task
Ken jij de ‘ins and outs’ van zending? Of wil je juist weten wat zending is en wat God daarover zegt in Zijn Woord? Kom dan naar Xplore Mission 2019. Tijdens dit weekend staat niet alleen zending centraal, maar ook jouw zoektocht naar het werken in Zijn Koninkrijk.

Xplore Mission 2019 vindt plaats van 22 tot en met 24 maart in Beugen. Aan de hand van samenkomsten en workshops leer je meer over het leven op het zendingsveld. Daarnaast is er tijdens persoonlijke ontmoetingen alle ruimte om vragen te stellen aan de zendelingen die dat weekend speciaal voor jou aanwezig zijn.

Praktische informatie
Het weekend is bedoeld voor iedereen van 18 jaar en ouder en zal plaatsvinden op de Bijbelschool Cornerstone in Beugen. De kosten zijn €75 p.p. Dit bedrag is inclusief eten en drinken en overnachting. Het aantal plaatsten is beperkt zodat we persoonlijke aandacht kunnen garanderen. Je kunt je aanmelden op de website van Xplore Mission.

Organisatoren
Xplore Mission is een initiatief van vier zendingsorganisaties: WEC, OMF, Wycliffe Bijbelvertalers en Interserve. Hun gezamenlijke doel is om mensen te betrekken bij het zendingswerk op een manier die bij hen past.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search