Xplore Mission

Ben jij geïnteresseerd in zending?
Vind je het leuk om mensen te ontmoeten die zich in het zelfde zoekproces bevinden?
Kom naar het Xplore Mission weekend en verdiep je in Zijn plan voor jouw leven.

Iedere dag, beginnende bij vrijdagavond, zullen sprekers Maarten en Arine Kommers stil staan bij een onderdeel van het thema: Xplore Gods Mission.

Daarnaast zijn er nog verschillende workshops. De sprekers zullen je inspireren en vanuit Bijbels perspectief ingaan op het thema. Gods opdracht is namelijk nog niet volledig voltooid. “Ga dan heen, onderwijs al de volken, hen dopend in de Naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest, hun lerend alles wat Ik u geboden heb, in acht te nemen.” Mattheüs 28:19

Xplore Mission 2020 vindt plaats van 20 tot en met 22 maart in Beugen. Aan de hand van samenkomsten en workshops leer je meer over het leven op het zendingsveld. Daarnaast is er tijdens persoonlijke ontmoetingen alle ruimte om vragen te stellen.

Praktische informatie
Het weekend is bedoeld voor iedereen van 18 jaar en ouder en zal plaatsvinden op de Bijbelschool Cornerstone in Beugen. De kosten zijn €75 p.p. Dit bedrag is inclusief eten en drinken en overnachting. Het aantal plaatsten is beperkt zodat we persoonlijke aandacht kunnen garanderen. Je kunt je aanmelden op de website van Xplore Mission.

Organisatoren
Xplore Mission is een initiatief van vier zendingsorganisaties: WEC, OMF, Wycliffe Bijbelvertalers en Interserve. Hun gezamenlijke doel is om mensen te betrekken bij het zendingswerk op een manier die bij hen past.

Start typing and press Enter to search