Xplore Mission op zaterdag 5 november

Ben jij oriënterend op het gebied van zending of wil je ontdekken of zending wat voor jou is? Je bent van harte welkom op de Xplore Mission-dag van zaterdag 5 november. Het programma is van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Wij organiseren deze dag met onze collega organisaties Wycliffe Bijbelvertalers, WEC Nederland en Interserve.

Het thema van deze Xplore Mission-dag is “Zie op, zie uit!”. Als volgeling van Christus willen we Gods leiding volgen in ons leven. Daarvoor mogen we opzien naar Hem, maar ook verwachtingsvol uitzien naar wat Hij gaat doen in en door ons heen! Getuigen zijn hoeven we niet uit eigen kracht te doen, maar mogen dit doen in Gods kracht! Hier willen we samen op verschillende manieren over nadenken deze dag. 

Het programma: De dag zal interactief zijn en niet alleen binnen gehouden worden. Het is dus handig om schoenen aan te doen of mee te nemen die een beetje vies mogen worden. 

’s Morgens en ’s middag zullen we vanuit de Bijbel input hebben rondom het thema. Actieve verwerkingsvormen en napraten in groepjes geven hieraan verdere verdieping. 

Omdat we ook samen willen zingen, is het fijn als je een Opwekkingsbundel mee neemt, als je die hebt. 

Lunch: Hier zorgen wij voor.  

Covid maatregelen: Wij houden ons aan de dan geldende Covid maatregelen.   

Locatie: Hoofdstraat 55, 3971 KB Driebergen.   

Vervoer: Ongeveer een week voor de Xplore Mission-dag sturen we degene die zich hebben aangemeld een deelnemerslijst toe, voor zover je hebt aangegeven dat we je informatie mogen delen. Dit in verband met carpoolen of samen reizen. 

Kosten: Je kunt een vrijwillige bijdrage geven op de dag zelf.

Aanmelding: graag voor vrijdag 28 oktober via de Xplore Mission website. 

Voor alles geldt Deo Volente.

Start typing and press Enter to search