‘Vertel het door’ de naam voor het nieuwe OMF-magazine

Op 3 juli verscheen ‘Vertel het door’. Dit nieuwe tijdschrift laat het brede werkveld van OMF Nederland zien. Het thema voor dit eerste nummer is ‘Bouwen op de Rots’ naar aanleiding van de gelijkenis van Jezus (Lukas 6: 47 & 48). Dit thema is uitgewerkt door het hele magazine heen.

Het hoofdartikel gaat over zendingswerkers Joost en Lisanne die ondanks de corona-pandemie besloten te blijven in Oost-Azië. Leendert en Marianne vertellen over hun ervaring in Thailand om het evangelie te delen met Boeddhistische studenten. In het midden van het magazine is een gebedsposter opgenomen met landen en gebedspunten in Oost-Azië.

In het magazine staan verder pagina’s voor kinderen, een getuigenis uit Myanmar, columns, vacatures en een boekenrubriek. Het laatste omdat de achterban van OMF graag leest. De achterkant is een oproep om te bidden, mee te leven en te geven voor het werk van OMF.

‘Vertel het door’ is een concrete uitwerking van het communicatieplan om het OMF-werk zichtbaarder te maken. Wil je zelf het magazine ontvangen of meerdere exemplaren uitdelen? Vul het formulier in!  

Jouw mening geven over het magazine? Ga naar deze pagina.

Start typing and press Enter to search