Verhuisbericht

Op zaterdag 17 december 2022 hebben we onze spullen in Terschuur ingepakt en hebben we deze in Amersfoort weer uitgepakt. OMF Nederland is verhuisd!

Voordat we over konden naar de Zielhorsterweg 57 in Amersfoort, moest er daar nog het één en ander gebeuren. Zo zijn er twee wandjes geplaatst, is een extra toilet toegevoegd, zijn er inbouwkasten gemaakt, muren behangen, geverfd en is er tenslotte schoongemaakt.

Er moeten nu nog een aantal kleine dingen gebeuren, maar het meeste werk is klaar. Een ieder die ons geholpen heeft bij de verhuizing en het kluswerk, hartelijk dank! En dank aan onze Heer, die in deze turbulente tijd van verhuizing en verbouwing ons heeft geholpen en geleid!

In het najaar is er in ons nieuwe pand een open huis. Meer informatie volgt te zijner tijd via de website als we dit bekend maken.

Ons nieuwe pand bevindt zich pal naast station Amersfoort-Schothorst. Het is een andere locatie dan het landelijke dorpje Terschuur. Voor veel mensen is het nieuwe OMF-kantoor beter bereikbaar. Met de trein, maar ook met de auto. (Als je met de auto komt kun je voor het kantoor parkeren, maar vergeet je parkeerschijf niet te zetten.) 😉

Ons nieuwe adres:
Zielhorsterweg 57
3813 ZX Amersfoort

Ook ons telefoonnummer is gewijzigd: 033 – 203 70 31

 

Start typing and press Enter to search