Er is meer te ontdekken…

De 150 jaar ervaring die wij hebben opgebouwd in onze bediening delen we graag met jou! Wanneer jij je verdiept in wie God is en wat Zijn bedoeling is met de wereld, ontstaat er een passie voor Hem en geeft Hij je oog voor de nood in de wereld. Wij hebben veel informatie ter beschikking over Oost-Azië en hoe God daar werkt. Laat God hierdoor tot jouw hart spreken.

Media

Wij houden jou graag op de hoogte van Gods werk in Oost-Azië en ontwikkelingen binnen OMF. Bovendien delen wij graag inspirerende en waardevolle informatie van anderen die jou kunnen helpen bij het uitvoeren van de grote opdracht.

Mensen en plaatsen

Neem het laatste nieuws en de verhalen van zendingswerkers tot je. Wij delen het goede nieuws met name in Oost-Azië, omdat dit werelddeel het minst bekend is met het evangelie. Leer meer over deze landen en religies.

Neem contact op

Zie onze NAW-gegevens, IBAN- en BIC-nummer, veelvoorkomende e-mailadressen of neem direct contact met ons op. Bekijk bovendien de berichten, foto’s en video’s die geplaatst zijn op Facebook, Twitter en Vimeo.

Start typing and press Enter to search