LandingPage_Jongen

Visie en missie

OMF Nederland is onderdeel van OMF International. Wij zijn een interkerkelijke zendingsorganisatie die in 1865 werd opgericht door James Hudson Taylor (onder de toenmalige naam China Inland Mission). Onze hoogste prioriteit is God te verheerlijken door de miljoenen Oost-Aziaten te bereiken met het evangelie van Jezus Christus.

LandingPage (14)

Basisprincipes

Wij zijn van God afhankelijk en Hij voorziet in alles wat wij nodig hebben. Gebed vormt daarom een essentieel onderdeel van ons leven en werk.

LandingPage (2) 2015

Organisatie

Deze pagina bevat informatie over ons team, ons bestuur en andere informatie betreffende de ANBI-beschikking. Ook vind je hier informatie over OMF België.

zendingwerkers

Zendingswerkers

Maak kennis met onze zendingswerkers. Sommige van hen houden een website of een blog bij om je op de hoogte te houden van hun belevenissen.

stafweekend-aug-vk

Medewerkers en vrijwilligers

Maak kennis met ons toegewijde team van medewerkers en vrijwilligers. Samen begeleiden wij onze zendingswerkers én zetten wij ons in om Nederlandse christenen te betrekken bij zending.

LandingPage-(20)

Vacatures

Wil jij medewerker of vrijwilliger worden bij ons? Dat kan! Ook als je geen ‘zendingswerker pur sang’ bent, kun je een belangrijke rol spelen in de verspreiding van het evangelie in Oost-Azië! Want ondersteuning van de ‘voorste gelederen’ vormt de ruggengraat van de zending. Zonder medewerkers en vrijwilligers op het OMF-kantoor zouden zendingswerkers en hun werk in Oost-Azië vastlopen.

Start typing and press Enter to search