Overseas Missionary Fellowship

OMF Nederland is onderdeel van OMF International. Wij zijn een interkerkelijke zendingsorganisatie die in 1865 werd opgericht door James Hudson Taylor (onder de toenmalige naam China Inland Mission). Onze hoogste prioriteit is God te verheerlijken door de miljoenen Oost-Aziaten te bereiken met het evangelie van Jezus Christus.

Wie wij zijn

Ontdek onze missie en maak kennis met onze zendingswerkers, medewerkers en vrijwilligers. De pagina ‘Organisatie’ bevat informatie met betrekking tot onze ANBI-status. Wil jij graag deelnemen aan onze missie? Bekijk dan onze vacatures.

Onze bediening

Wij pionieren, werken aan gemeente-opbouw en discipelschap en mobiliseren mensen om Oost-Aziaten bekend te maken met het evangelie. Ontdek waarom wij ons richten op het werelddeel Oost-Azië en in welke landen en onder welke doelgroepen wij werken.

ONS VERHAAL

Al 150 jaar lang werken onze zendingswerkers voor Gods eer in Oost-Azië. Neem een kijkje in de geschiedenis van onze organisatie om ons beter te leren kennen. Laat je bovendien bemoedigen door citaten van enkele pioniers uit OMF’s verleden.

Start typing and press Enter to search