OMF Mission Event: ‘Als deuren opengaan…’

Inspirerend Mission Event
Wil je het geheim van zending ontdekken? Dan is het OMF Mission Event iets voor jou. Het thema is: ‘Als deuren opengaan…’. Het programma is flexibel. Dat betekent dat je vrij bent om te komen en te gaan wanneer je wilt. Leeftijd doet er op deze interactieve dag niet toe. Er is voor iedereen iets te beleven. Neem vrienden of kinderen en familieleden mee. Weet je welkom op 13 april 2019 tussen 10.00 tot 16.00 uur op camping Het Beloofde Land, Bosweg 17 in Voorthuizen!

Programma
Beleven wat zending is. Horen en zien wat God doet. Daar mikken wij op met dit afwisselende OMF Mission Event. Binnen en buiten is er iets te doen. Loop de belevingsroute en doe mee aan een van de workshops. Snuffel wat rond bij de kraampjes op de fair en luister naar inspirerende sprekers. Aan het begin van de dag is er een startmoment en aan het eind een dankdienst. De sprekers zijn Susi en Theo Visser. Ook de kinderen beleven de dag van hun leven met allerlei kinderactiviteiten.

 


Belevingsroute en fair
Wat gebeurt er als God deuren opent? Ontdek het in de mooie verhalen en uitdagende opdrachten tijdens de belevingsroute. Bij de stations langs de route kun je van alles horen en zien. En soms ga je actief aan de slag. Op de fair kun je ongestoord grasduinen in boeken en allerlei leuke accessoires die iets met zending te maken hebben.

Dankdienst
‘Als deuren opengaan…’ is ook het thema van de dankdienst aan het eind van de dag. Er gaan steeds weer nieuwe deuren open voor het Evangelie. Gods werk gaat door. Ook op plekken waar dat in onze beleving onmogelijk is. Wat een wonder! De verhalen en getuigenissen daarover delen we en samen danken we God.

Een geweldige dag voor de kinderen
De hele dag door kunnen kinderen en hun ouders samen optrekken. Leuk om met elkaar de belevingsroute te lopen en over de fair te drentelen. En wat denk je van de indoor- en outdoorspeeltuin. Een feest! Tijdens de dankdienst is er een interactief programma voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en een crèche voor kinderen van 0 t/m 3 jaar.

Gratis
Deelname aan het OMF Mission Event is gratis. We delen graag uit van wat God ons schenkt. Een financiële bijdrage is natuurlijk heel welkom. Op de dag zelf kun je een machtigingskaart invullen of een bijdrage geven tijdens de collecte. Koffie, thee en limonade zijn gratis verkrijgbaar. De Nederlandse boterhammen kunnen thuis blijven. Er zijn diverse wereldmaaltijden verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding.

Aanmelden
Wil je deze mooie dag meebeleven? Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten en vinden het plezierig als je jezelf en je vrienden of kinderen en familieleden aanmeldt door op de onderstaande button te klikken. Graag tot ziens!

Lukt het aanmelden niet via de website? Mail dan naar info@omf.nl.

Start typing and press Enter to search