OMF Mission Event: ‘Als deuren opengaan…’

Inspirerend Mission Event voor jong en oud
We nodigen jou en je familie van harte uit voor het OMF Mission Event met als thema: ‘Als deuren opengaan…’. Het belooft een boeiende en interactieve dag te worden waarop zending – door een mooie combinatie van workshops, inspirerende sprekers, een fair en een belevingsroute – heel dichtbij komt. Welkom op 13 april 2019 van 10.00 tot 16.00 uur op camping Beloofde land, Bosweg 17 in Voorthuizen!

Programma
Het programma is afwisselend en gericht op inhoud én ervaren. Het speelt zich zowel binnen als buiten af.
De dag zal beginnen met een opening en sluiten met een dankdienst. Gedurende de dag zijn er workshops, kun je de fair bezoeken, is er een belevingsroute en zijn er volop kinderactiviteiten.

Het mooie van dit flexibele programma is dat je vrij bent om te komen en gaan wanneer je wilt.

 


Belevingsroute en fair
Tijdens de belevingsroute ervaar je door middel van uitdagende opdrachten en mooie verhalen wat zending inhoudt. Je gaat ontdekken wat er gebeurt als God deuren opent. Op de route tref je verschillende stations aan waar je bijvoorbeeld iets kunt zien, horen of waar je zelf aan de slag kunt.Op de fair tref je verschillende kraampjes aan. Je kunt er leuke accessoires en boeken kopen en je vindt er interessante informatie over zending.

Dankdienst
Aan het einde van het programma staat een dankdienst met als thema: ‘Als deuren opengaan…’. God opent ook vandaag nog steeds nieuwe deuren voor het Evangelie. Ook op plekken en op manieren die wij niet voor mogelijk houden. Tijdens deze dienst willen we daarvan getuigen en God daarvoor danken.

Kinderen van harte welkom
Ouders en kinderen kunnen een groot deel van de dag samen optrekken. Bijvoorbeeld op de fair, tijdens de belevingsroute en in een indoor- en outdoorspeeltuin. Tijdens de dankdienst is er een crèche voor kinderen van 0 t/m 3 jaar en een leuk interactief programma voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Gratis
Deelname aan de dag is gratis. We delen graag uit van wat God ons schenkt. Mocht je financieel willen bijdragen, dan kan dat op de dag zelf door een machtigingskaart in te vullen of een bijdrage te doen tijdens de collecte. Koffie, thee en limonade zijn gratis verkrijgbaar. De Nederlandse boterhammen kunnen thuis blijven, er zijn diverse wereldmaaltijden verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding.

Aanmelden
We zien ernaar uit om jou/jullie te ontmoeten en deze dag samen te beleven. We stellen het op prijs als je jezelf en eventuele familieleden aanmeldt door op de onderstaande button te klikken. Graag tot ziens!

Lukt het aanmelden niet via de website? Mail dan naar info@omf.nl.

Neem contact op

Heb je een vraag? Laat het ons weten via de e-mail. Wij beantwoorden je e-mail zo snel mogelijk!