NIEUW GEBEDSBOEKJE

‘Tussen twee werelden’ – 30 dagen bidden voor zendingskinderen

Mondiale nomaden, multiculturele kinderen, kinderen-met-een-derde-cultuur: dat zijn de kinderen van o.a. diplomaten, zendelingen, militair personeel, zakenmensen en vluchtelingen. Deze kinderen hebben gemeen dat ze opgroeien in een cultuur die verschilt van de cultuur van thuis. Ze verhuizen vaak en hun beste vrienden komen uit alle uithoeken van de wereld. Ook worden ze vaak geconfronteerd met armoede. Al deze ervaringen hebben onvermijdelijk invloed op hun ontwikkeling.

De verhalen in dit boekje zijn gebaseerd op ware gebeurtenissen. Ze geven inzicht in de vreugden en uitdagingen waar zendingskinderen mee te maken krijgen als zij opgroeien tussen verschillende culturen. We hopen dat dit boekje je helpt om speciaal voor deze kinderen te bidden.

Deze zendingskinderen maken deel uit van de wereldwijde zendingsfamilie. Maar ze vormen ook een kwetsbaar deel omdat ze nog volop in ontwikkeling zijn. Bovenal geldt dat ieder zendingskind een persoon is die door God geliefd is en geschapen naar Zijn beeld.

Ieder zendingskind heeft ons gebed echt nodig.
Voor meer informatie over (zorg voor) zendingskinderen kun je contact opnemen met Maarten & Hanneke van Staveren: tckadvisor@omf.nl

‘Tussen twee werelden’ is een gezamenlijke uitgave van OMF, WEC, OM, Wycliffe, CAMA zending en Interserve.

Start typing and press Enter to search