Naomi

Het verhaal van Naomi laat zien hoe God haar vaardigheden in architectuur wil gebruiken bij cross-cultureel zendingswerk:
‘Ik heb altijd het gevoel gehad dat God mijn opleiding in architectuur voor Zijn glorie wil gebruiken, maar ik heb er nooit over nagedacht dat ik het zou kunnen gebruiken in zending. Ik ben opgegroeid wetend dat Jezus mijn Verlosser is, en God heeft Zichzelf langzaam maar zeker aan mij laten zien.

In augustus 2008 tekende ik een overeenkomst met een architectenbureau om twee jaar voor hen te komen werken na het behalen van mij diploma. Maar toen ik mijn diploma behaald had, moest het bedrijf het contract met mij verbreken als gevolg van de recessie.
Twee weken later ging ik met een team op een Serve Asia reis, om Paul en Grace (OMF-zendelingen) in Cambodja te ondersteunen. Tijdens deze reis viel alles op zijn plek. Paul was op zoek naar een Christen die aan de architectuur van de nieuwe ‘Hope International Christian School’ kon komen werken. Mijn leven veranderde van een kredietcrisis-slachtoffer … naar een zendeling.
Het was perfect voor mij. Ik kon geen reden bedenken om niet te gaan! God had me los gemaakt van banden die ik had met bepaalde plaatsen en van al mijn verplichtingen.

In de tijd dat ik in Cambodja ben heb ik steeds meer een hart voor Cambodja gekregen. Genietend van de cultuur en tijdens het leren van de taal. Ik kijk er naar uit om de relaties die ik hier ben begonnen verder op te bouwen. God heeft bevestigd dat Hij wil dat ik mijn architecturale vaardigheden binnen het zendingswerk gebruik. Hij wil gebouwen gebruiken als evangelisatieactiviteit en de Cambodjanen laten zien hoe het is om op een eerlijke manier je werk te doen.

God wil ook jouw vaardigheden gebruiken om het Evangelie te verspreiden. Er zijn verschillende vacatures, maar je kunt ook met ons in gesprek gaan om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn.

Het hart van een mens overdenkt zijn weg, maar de Here bestuurt zijn voetstappen. – Spreuken 16:9

 

Start typing and press Enter to search