Meer informatie over de DVR Korea

Wil jij graag meer informatie ontvangen over de DVR Korea, schrijf je dan in. Dat kan door het onderstaande formulier in te vullen.

De mogelijkheden zijn:

Informatieavond
Nodig ons uit voor een informatieavond over de DVR Korea (Noord-Korea). Tijdens deze avond vertellen we je meer over het land, de geschiedenis en de inwoners. We helpen je om een beter beeld te vormen van de situatie daar en vertellen je hoe je voor de Noord-Koreanen kan bidden.
We komen graag bij je thuis, in je kerk of bij je jeugdvereniging. Het aantal deelnemers is minimaal drie en er zijn geen verdere kosten aan de avond verbonden.

5×5 gebed voor de DVR Korea
Aan de hand van deze 5×5 gebed bid je vijf dagen voor de DVR Korea aan de hand van vijf belangrijke thema’s. Je krijgt zowel informatie als specifieke gebedspunten over onder andere onderwijs en de leiders van de DVR Korea.

Zicht op Noord-Korea
Schrijf je in voor de gebedsbulletin Zicht op Noord-Korea en ontvang elke twee maanden per mail een informatieboekje met gebedspunten over de DVR Korea.

Gebedsboekje
Het gebedsboekje ‘Hoop voor de dag van morgen’ is een boekje met dertig thema’s en gebedspunten voor de DVR Korea. Je ontvangt dit boekje via mail.

 

Aanmelden DVR Korea

  • OMF Nederland vindt privacy belangrijk en gaat daarom zorgvuldig om met de persoonsgegevens die in het registratiesysteem zijn opgenomen.

Start typing and press Enter to search