Gebed voor zendingswerkers

We willen jou uitnodigen om te bidden voor hen die zich voorbereiden op een lange termijn uitzending. Je gebed zal deuren openen, gelovigen bemoedigen, belemmeringen overwinnen en God eren.

Je kunt op allerlei manieren betrokken zijn bij zending en deel uitmaken van Gods verlossende werk in de wereld; door te bidden, leren, ondersteunen, zenden, verwelkomen, mobiliseren en door te gaan. Dit zijn stuk voor stuk waardevolle aspecten van de Grote Opdracht, maar van alle mogelijkheden zal er waarschijnlijk geen zo’n grote indruk op je maken als de beslissing om voor lange termijn de zending in te gaan. Gelukkig heeft God ons Zijn belofte gegeven dat Hij altijd en overal met ons is, als we de wereld ingaan om discipelen te maken. In die hoop en verwachting bidden we.

Onderstaande brochure beschrijft de verschillende fases in de voorbereiding op een lange termijn uitzending. Verder komen de uitdagingen in dit proces aan de orde. Stap met behulp van deze brochure in de schoenen van een toekomstig zendeling en ervaar hoe je voor die persoon kunt bidden bij elk onderdeel van zijn of haar voorbereiding. Als jij degene bent die gaat, kun je de gebedsonderwerpen natuurlijk op jezelf toepassen.

Download hieronder de pdf met gebedspunten.

Start typing and press Enter to search