Welke rol ga jij vervullen?

Onze deelnemers werken mee in diverse soorten zendingswerk: van Engelse les geven tot gemeentestichting en van sport tot gebedswandelingen. De mogelijkheden worden afgestemd op de behoefte van onze long term-zendingswerkers. Jij ondersteunt hen, maar het unieke aan Serve Asia is dat jouw werkzaamheden altijd persoonlijk voor jou worden samengesteld. Naar aanleiding van je interesses en talenten. Bekijk hieronder de mogelijkheden. Heb je een specifieke wens? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Misschien kunnen wij je de reis aanbieden waar jij naar op zoek bent!

URGENTE MOGELIJKHEDEN

Bekijk de lijst van urgente en specifieke mogelijkheden.

ALGEMENE MOGELIJKHEDEN

Krijg een idee van wat je kunt doen op het zendingsveld. Deze mogelijkheden gelden voor meerdere landen en zitten vaak niet vast aan een speciefieke datum.

TEAMREIZEN

Meedoen in lange termijn zendingswerk kan door een korte individuele reis, maar het is ook mogelijk om een teamreis te maken met je eigen groep.

Bekijk specifieke mogelijkheden

Ontdek hoe jij de Oost-Aziaten kunt dienen. Op onze overkoepelende Engelstalige website publiceren wij (regelmatig nieuwe) mogelijkheden. Filter wat je wilt doen, waar, wanneer en voor hoe lang! Let op: wij publiceren voornamelijk mogelijkheden in de zogenaamde ‘open landen’. Wil je meer weten over mogelijkheden in creatief toegankelijke gebieden of heb je specifieke wensen, neem dan persoonlijk contact met ons op.

Meer weten?

Ben je benieuwd wat er mogelijk is voor jou persoonlijk? Neem dan gerust contact met ons op.

Start typing and press Enter to search