LandingPageSA

Uitleg

Serve Asia is de naam van ons short term-programma. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor (jonge) mensen die zoekende zijn voor Gods wil in hun leven. Laat zending jou niet los? Maak dan een Serve Asia-zendingsreis van 1 maand tot 1 jaar! Verlaat je comfort zone, verbreed je horizon en ontdek wat zending voor jou betekent!

LandingPage-(45)

Mogelijkheden

Onze deelnemers werken mee in diverse soorten zendingswerk: van Engelse les geven tot gemeentestichting en van sport tot gebedswandelingen. De mogelijkheden worden afgestemd op de behoefte van onze long term-zendingswerkers. Jij ondersteunt hen, maar het unieke aan Serve Asia is dat jouw werkzaamheden altijd persoonlijk voor jou worden samengesteld. Naar aanleiding van je interesses en talenten.

LandingPage-(47)

Aanmelden

Neem alvast kennis van de stappen die horen bij het ‘sollicitatieproces’.

LandingPage-(42)

Veelgestelde vragen

De stap nemen om naar Oost-Azië te gaan roept veel vragen op, over de organisatie en over het proces. Een aantal van de veelgestelde vragen hebben we alvast voor je beantwoord.

LandingPage-(44)

Ervaringsverhalen

Ben je benieuwd hoe onze short term-zendingswerkers hun tijd in Oost-Azië hebben ervaren? Ontdek wat zij hebben beleefd en wat God hen heeft geleerd. Lees hun verhalen en beeld je in dat jij in deze situaties bent!

Start typing and press Enter to search