LandingPage (15)

Uitleg

Een mid term-uitzending geeft jou de mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan het zendingswerk in Oost-Azië. Een long term-uitzending is uitermate waardevol, omdat het stichten van gemeenten en het maken van discipelen alles te maken heeft met relaties. En dat vraagt tijd.

LandingPage (3)

Mogelijkheden

Ontdek welke mogelijkheid het beste past bij jou en jouw situatie. Ga je als individu, als getrouwd stel of als gezin? Kies je voor een traditionele mogelijkheid (bv: gemeentestichting), een beroepsgerichte mogelijkheid (bv: opzetten lokale bedrijfjes) of een ondersteunende mogelijkheid (bv: finaciën)?

Sample Philippines Images

Urgente Vacatures

Op het veld zijn er op dit moment wat lege plekken die gauw gevuld moeten worden. Is dit de vacature/missie voor jou?

LandingPage-(41)

Aanmelden

Het sollicitatieproces bestaat uit verschillende onderdelen en onderzoeken. Met behulp daarvan verkrijgt OMF inzicht in de psychische, emotionele en geestelijke toestand van de betreffende persoon en toetst daarmee de mogelijke effectiviteit van de persoon voor het werken in Oost-Azië.

LandingPage-(43)

Veelgestelde vragen

De stap nemen om naar Oost-Azië te gaan roept veel vragen op, over de organisatie en over het proces. Een aantal van de veelgestelde vragen hebben we alvast voor je beantwoord.

LandingPage-(46)

Ervaringsverhalen

Wij kunnen jou allerlei mooie verhalen vertellen over het werk in Oost-Azië, maar hoe ervaren onze mid term- en long term-zendingswerkers dit in werkelijkheid? Ontdek hoe God hen vormt, helpt en gebruikt. In pieken en in dalen. Lees hun verhalen en beeld je in dat jij in deze situaties bent!

Start typing and press Enter to search