Evangelist

We zijn op zoek naar mannen en/of vrouwen, singles, stellen of gezinnen, die het verlangen hebben om een van de minst bereikte volken in verschillende landen in Oost-Azië het goede nieuws van Jezus Christus te brengen.

Zo zoeken we evangelisten om te dienen in een stad met 7 miljoen inwoners, waar minder dan 0,1% christen is. Ze maken onderdeel uit van een bevolkingsgroep van 36 miljoen mensen waarvan minder dan 0,05% christen is.

Er zijn veel manieren waarop je je roeping kunt vormgeven. Je gaat hoe dan ook de talenten en opleiding gebruiken die God je gegeven heeft ter voorbereiding op jouw werk in Zijn Koninkrijk. Je gaat, na een uitgebreide selectie, training en voorbereiding, onderdeel uitmaken van een klein, maar gemotiveerd en groeiend team.

We vragen van je dat je een hart hebt voor mensen die zonder Christus verloren gaan. Ook zijn een flexibele en lerende houding naar de lokale bevolking van groot belang. Tenslotte zoek je samen met OMF naar een degelijk platform waar vanuit je je roeping samen met het zendingsteam kan vormgeven.

Wil je vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen? Neem contact op met Berlinde Bouw via nl.cc@omfmail.com.

Meer algemene informatie over het profiel van een evangelist, kijk op opportunities.omf.org/roles/0070

 

 

Start typing and press Enter to search