Een nieuwe locatie voor OMF

Eind vorig jaar kon u lezen dat we een nieuw pand zochten omdat we binnen afzienbare tijd weg moeten uit ons geliefde en voor velen van u bekende pand in Terschuur. We vroegen om tips, kregen die in rijke mate en inmiddels kunnen we zeggen dat er een nieuwe locatie voor ons kantoor is gevonden.

We willen hierbij onze dankbaarheid uitdrukken. De hoeveelheid tips die we kregen en de mooie reacties die we ontvingen hebben ons verrast, bemoedigd en opnieuw bevestigd dat er een betrokken en biddende kring mensen om ons werk heen staat.

Alle tips die we hebben ontvangen zijn zorgvuldig bekeken, naast de wensen en criteria gelegd die wij hadden voor de nieuwe locatie, waarna er een aantal locaties zijn geselecteerd om te bezichtigen. Uiteindelijk is het een kantoorpand geworden aan de Zielhorsterweg 57 te Amersfoort, naast het station Amersfoort-Schothorst. Een licht pand, met groen energielabel, goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer, en een eigenaar die christen is en ons werk een warm hart toedraagt. Natuurlijk hopen we velen van u te zijner tijd in ons nieuwe pand te ontmoeten!

Donderdag 1 september kregen we de sleutel. Direct daarna hadden we met de aanwezige kantoormedewerkers een gebedsmoment in het nieuwe pand.
We hopen in de komende tijd de werkzaamheden te starten die gedaan moeten worden om het pand gebruiksklaar te maken. Voor de kerst hopen we te kunnen verhuizen.

We willen u vragen om met ons mee te blijven danken en bidden.

Dankpunten:

  • Onze Hemelse Vader heeft opnieuw Zijn trouw bewezen door te voorzien in deze nieuwe locatie;
  • We ontvingen een aantal extra giften om de verbouwing en verhuizing te kunnen bekostigen;
  • Het werk van OMF Nederland wordt gedragen door een kring trouwe bidders en berokkenen.

Gebedspunten:

  • Bid voor een voorspoedige verbouwing en verhuizing;
  • Bid dat we voldoende hulp en de juiste mensen vinden die ons hierbij kunnen helpen;
  • Bid voor de kantoormedewerkers, dat zij in deze tijd van verhuizing en de nodige veranderingen overzicht houden en in staat zijn hun werk te blijven doen.

U allen de zegen van onze Heere Jezus Christus gewenst, die ons geroepen heeft tot Zijn wonderbaar licht, dat wij mogen verspreiden in een wereld die zichzelf in duisternis heeft gehuld.

Start typing and press Enter to search