Covid-19 en OMF Nederland

Ook op het OMF kantoor zien de dagen door de coronacrisis er anders uit. Meestal is het een komen en gaan van medewerkers, verlofgangers, kandidaten en bezoekers. Nu is het er erg stil. Alle bijeenkomsten zijn afgelast. Op het kantoor volgen we het advies van de overheid om zoveel mogelijk thuis te werken. In bijzondere gevallen is er wel iemand op kantoor. Ook checken we regelmatig de post. We proberen in de omstandigheden het werk zoveel mogelijk door te laten gaan door de bestaande en nieuwe afspraken online te laten verlopen. We zijn dankbaar voor de technische mogelijkheden van deze tijd! Tegelijkertijd vragen we uw begrip voor vertraging in de beantwoording van uw berichten of een minder goede bereikbaarheid.

We proberen de bereikbaarheid zo goed mogelijk in stand te houden. Zo is het nummer van OMF (0342-462666) doorgeschakeld naar een mobiel nummer. Van maandag tot donderdag (8.30 uur – 17.00 uur) wordt u op deze manier te woord gestaan. Buiten kantoortijden en werktijden van het secretariaat krijg u een voicemailbericht te horen. In dat bericht wordt ook een mobiel nummer (06-15504595) genoemd die u altijd kunt bellen in dringende gevallen. U kunt ons ook altijd via de email bereiken. Het secretariaat is bereikbaar via nl.info@omfmail.com. Zij kunnen u ook email en nummers doorgeven van collega’s die u wilt spreken.

We kunnen ons voorstellen dat u zich zorgen maakt en onrustig bent omdat u misschien een grote afstand ervaart tussen u en uw familie in Nederland of Oost-Azië. Als OMF Nederland hebben we dagelijks contact met de verschillende werkvelden. Ook is er een kort lijntje naar onze zendingswerkers. Mocht u vragen hebben of uw zorg willen bespreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt hiervoor contact opnemen met Margreet Korstanje via email nl.mc@omfmail.com, of als het dringend is en buiten kantoortijden via bovengenoemd mobiele nummer.

Start typing and press Enter to search