Bioscoopfilm over James Hudson Taylor

In Psalm 145:4 staat: Generatie op generatie zal Uw werken roemen, zij zullen Uw machtige daden verkondigen.

We verlangen er allemaal naar dat onze generatie en de generaties die gaan komen, in vuur en vlam zullen staan voor God. Dat zij allemaal Zijn goedheid mogen ervaren en dit mogen delen met de mensen dichtbij en ver weg. Zoals Hudson Taylor dat deed in zijn generatie.

Daarom is OMF internationaal bezig met het ontwikkelen van een bioscoopfilm over het leven van Hudson Taylor. We geloven dat deze film de harten van mensen wereldwijd kan raken omdat het verhaal zal getuigen over Gods aanwezigheid in het leven van Hudson Taylor. Zijn totale overgave voor het werk van de Heer zal impact hebben op de kijker en zal God eren.

Goede verhalen spreken niet alleen tot de verbeelding maar ook tot het hart, en het zet de hoorder in beweging: verhalen over Gods doel en Zijn machtige daden, uitgevoerd door mensen die zich aan Hem hebben overgegeven.

Ook wij mogen ons inzetten om Gods werk bekend te maken en Zijn machtige werk vertellen aan de huidige generatie.

Bid mee
Bid je mee voor dit project? Dat God ons wil leiden, en de gehele film tot Zijn eer mag zijn?

Je kunt ook bidden om Gods tijdige voorziening voor de financiering om de productiefase te kunnen beginnen.

Doneren?
Je kunt bijdragen aan dit project door een gift over te maken naar NL36 INGB 0000 4932 96 op naam van OMF Nederland. In de beschrijving mag deze vermelding: P74219R of doneer direct.

Informatie
Meer informatie over de film vind je op www.halfcrownmedia.com

Het verhaal
De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over het leven en werk van Hudson en Maria Taylor. Het is een verhaal over hoop, doorzettingsvermogen ondanks obstakels die onmogelijk lijken en liefdesverdriet.
Hudson Taylor komt aan in Shanghai (China) in 1853 en droomt ervan de mensen daar te helpen. In plaats daarvan ervaart hij al snel dat hij slecht voorbereid is en zijn weg moet vinden in een nieuwe en onbekende cultuur. Ervaar zijn verhaal over het ontdekken van vriendschap en vertrouwen met Maria en het Chinese volk. Het verhaal speelt zich af te midden van culturele, ideologische en politieke conflicten tussen het Oosten en het Westen.

Start typing and press Enter to search