Bid jij mee?

Elke uitzending van een nieuwe zendingswerker begint met gebed. Daarom mobiliseren wij gebed voor 70 nieuwe zendingswerkers in de periode 2011-2016.

In 2006 deed OMF International een oproep tot gebed voor 900 nieuwe zendingswerkers vóór september 2011. Wij sloten ons graag aan bij deze gebedsoproep en in geloof hebben we in Nederland gebeden voor 35 nieuwe zendingswerkers in de periode 2006-2011. En… God gaf 35 nieuwe zendingswerkers! God is een verhoorder van het gebed.

‘Met de oogstvelden van Oost-Azië in het zicht, en met geloof in de Heer van de oogst richten wij ons in de komende jaren op het gebed voor 70 nieuwe zendingswerkers. Dat is niet niks, het getuigt van geloofsmoed om dit doel te stellen. Dat kan alleen als God hierin zal voorzien en daar kijken we dan ook naar uit. Geloofszending houdt in dat we ons laten leiden door het geloof, het vertrouwen in de God van Israel. Geloofszending betekent tevens dat God zal voorzien in wat nodig is. In alle opzichten willen wij afhankelijk zijn van Hem. Of het nu gaat om de zendingswerkers, nieuwe kandidaten, de noodzakelijke financiën of de plek waar gewerkt gaat worden, het is alles onder Zijn leiding. Gebed is daarmee het belangrijkste onderdeel van OMF. (Boudewijn Ridder, voorzitter OMF bestuur – tijdens de OMF DAG 2012)

Bovenstaand logo is in de periode 2011-2016 verbonden aan de oproep tot gebed om 70 nieuwe zendingswerkers. In verschillende gebedspublicaties zullen we je op de hoogte houden van gebedspunten, gebedsactiviteiten, en niet te vergeten: gebedsverhoringen!

Gebedvd70_logo_DEF_2015

Hij (Jezus Christus) zei tegen hen: ‘De oogst is groot, maar arbeiders zijn er weinig; vraag dus de eigenaar van de oogst of hij arbeiders wil sturen om de oogst binnen te halen.’
Lucas 10:2

Start typing and press Enter to search