Alles begint met aanbidding

Helaas zijn we genoodzaakt om de concertreeks in Nederland te annuleren.
Op deze pagina wordt ons besluit toegelicht.

 

OMF organiseert in samenwerking met Christian Verwoerd & band zes unieke concerten rondom de thema’s zending en aanbidding. Deze concerten zullen DV in oktober en november 2021 gehouden worden.

Christian Verwoerd is inmiddels een bekende liedjesschrijver en zanger in christelijk Nederland. Hij vertelt over zijn muziek: ‘In deze tijd waarin het geloof steeds meer onder vuur komt te liggen, (…) geloof ik dat het hard nodig is elkaar aan te sporen om Jezus te (blijven) volgen. Daarom wil ik graag teksten schrijven die mensen helpen om goed geworteld te raken in God.’

Het thema van de concerttour is ‘Alles begint met aanbidding’…. Wij zijn gemaakt om God te kennen en aanbidden. Aanbidding geeft God de eer die Hem toekomt, en ons diepe vreugde. Het leert ons zien op Jezus en Hem de centrale plek in ons leven te geven. Dit is óók het verlangen van God voor alle mensen die nu nog niet van Hem hebben gehoord.

Wat een prachtige dag zal het zijn als God alles in allen is, en heel de schepping en alles wat adem heeft Hem zal aanbidden! Het ultieme doel van zending is aanbidding. Zending is niet het doel. Zending is nodig omdat de aanbidding ontbreekt waar men de Naam van Jezus nog niet kent.

Tijdens de concerten zullen verbindende teksten en beelden iets laten horen en zien van Gods hart voor de volken. Christian Verwoerd heeft speciaal voor deze concerttour een nieuw lied gecomponeerd dat in het teken staat van zending. Daarnaast zullen er ook veel bekende liederen gezongen worden.

De concerten vinden plaats op zes verschillende plaatsen. Er is dus altijd een plaats in jouw omgeving. Tickets kun bestellen op de site van TrueTickets.

 

 

Start typing and press Enter to search