Ontdek het grote verhaal
achter OMF!

Overseas Missionary Fellowship:
‘Onze hoogste prioriteit is God te verheerlijken door de miljoenen Oost-Aziaten te bereiken met het evangelie van Jezus Christus.’

BID

‘De geschiedenis van de zending is de geschiedenis van verhoorde gebeden’. Zelfs als je nog nooit in Oost-Azië bent geweest, kun je op je eigen plek iets belangrijks doen! Bid je mee?

ONDERSTEUN

Zendingswerk kan niet bestaan zonder (financiële) ondersteuning aan de projecten en zendingswerkers op het veld en de medewerkers op kantoor. Help jij mee?

GA

Neem deel aan Gods missie door jouw leven en vaardigheden in te zetten in Oost-Azië. Ga er voor een korte of lange(re) tijd naar toe en maak het goede nieuws van Jezus Christus bekend!

Bouwen op de Rots!

Binnenkort is het jaarverslag van OMF Nederland te lezen op onze website. Uit dit jaarverslag delen we graag onderstaand stukje.  

Oma’s wonderlijke doop

Oma Thongmaak was één van degenen, die we wekelijks bezochten in het voorjaar van 2020. De eerste golf van het Corona virus was net voorbij in Thailand en we hadden het plan opgevat om met ons team een voedselproject op te zetten om te helpen in de nood die ontstaan was nadat Thailand in Lockdown gegaan was en het land op slot was gegaan.

Bidden voor Myanmar

Nadat het leger op 1 februari Aung San Suu Kyi, de leider van Myanmar, heeft opgepakt en de controle over het land heeft overgenomen, protesteren al wekenlang duizenden mensen op straat.

Hoe kunnen we bidden voor dit land? 

No-Choice

3 miljard mensen hebben nog nooit van Jezus gehoord. Dat is 40% van de wereldbevolking!

Start typing and press Enter to search