Slide background
OMF dag
God gaat verder
Slide background
Oost-Azië
voor Christus
Slide background
Roept God jou
voor Oost-Azië?

Overseas Missionary Fellowship:
‘Onze hoogste prioriteit is God te verheerlijken door de miljoenen Oost-Aziaten te bereiken met het evangelie van Jezus Christus.’

OVER ONS

Maak kennis met ons en ontdek onze visie en missie. Ontdek bovendien waarom wij ons richten op het werelddeel Oost-Azië en onder welke doelgroepen wij werken.

BID

‘De geschiedenis van de zending is de geschiedenis van verhoorde gebeden’. Zelfs als je nog nooit in Oost-Azië bent geweest, kun je op je eigen plek iets belangrijks doen! Bid je mee?

ONDERSTEUN

Zendingswerk kan niet bestaan zonder (financiële) ondersteuning aan de projecten en zendingswerkers op het veld en de medewerkers op kantoor. Help jij mee?

GA

Neem deel aan Gods missie door jouw leven en vaardigheden in te zetten in Oost-Azië. Ga er voor een korte of lange(re) tijd naar toe en maak het goede nieuws van Jezus Christus bekend!

CONNECT

Wij investeren graag in mensen waarmee God al aan het werk is. Door ons uit te nodigen of materiaal van ons te gebruiken, kun jij mensen helpen hun plek in zending te ontdekken.

RESOURCES

De 150 jaar ervaring die wij hebben opgebouwd in onze bediening delen we graag met jou! Lees en bekijk filmpjes, verhalen en informatie. Laat God tot je hart spreken.