LEREN

Wanneer jij je verdiept in wie God is en wat Zijn bedoeling is met de wereld, ontstaat er een passie voor Hem en geeft Hij je oog voor de nood in de wereld. Op deze site hebben wij veel informatie ter beschikking over Oost-Azië en hoe God daar werkt. Daarnaast hebben we inspirerende boeken en andere (digitale) media.

BIDDEN

Zelfs als je nog nooit in Oost-Azië bent geweest, kun je op je eigen plek iets doen. Gebed is namelijk de basis van waaruit OMF handelt. Al onze zendingswerkers hebben een team van dertig of meer bidders om zich heen staan en ten minste één ondersteunende kerk.

Je kunt ook op de plek waar je bent starten met een regionale bidstond. Ben je daarin geïnteresseerd, neem contact met ons op.

GAAN

Roept God jou om je leven en vaardigheden in te zetten in Oost-Azië? Dan zijn er via OMF drie manieren om uitgezonden te worden:

ONDERSTEUNEN

Het zendingswerk kan niet bestaan zonder mensen die financiële ondersteuning geven aan de zendingswerkers op het veld of op ons kantoor. Als OMF geloven wij dat God bij machte is om in al onze financiële noden te voorzien door middel van Zijn kinderen. Daarom vragen wij niet om geld, maar bidden wij of God daarin voorziet. Wij zien Gods trouw en voorziening al 150 jaar in de dagelijkse praktijk.

VERWELKOMEN

In plaats van naar Oost-Azië toe te gaan, is het ook mogelijk om Oost-Aziaten in Nederland te verwelkomen. Er zijn diverse mensen die via OMF het zogenaamde Diaspora-werk doen. Er zijn voorbeelden van Oost-Aziaten die in Nederland tot geloof komen en het goede nieuws na het afronden van hun studie in hun thuisland verspreiden. Neem contact met ons op als je betrokken wilt raken bij dit werk.

MOBILISEREN

Wij zien mobilisatie als het gereedmaken van mensen waarmee God al aan het werk is. Hij heeft hen in hun hart geraakt om Zijn naam bekend te maken aan de volken. Jij kunt mensen helpen hun plek in zending te ontdekken en hen stimuleren om daarin verder te ontwikkelen.

MEER WETEN?

Ben je benieuwd wat er voor jou mogelijk is, neem dan contact met ons op.

Start typing and press Enter to search