Gerjo en Ewoud Koning met Joachine, Matthias, Elias en Samuel

Kerkplanting in Isaan (Thailand)
Ewoud en Gerjo zijn sinds 2015 uitgezonden door de Evangelische kerk Leuven in samenwerking met de Wijnrank (Leersum, Nederland). Daarnaast zijn er in Vlaanderen enkele gemeentes waar men zich betrokken voelt op hun werk. U kunt meer over hun werk te weten te komen door hun website te bezoeken.

Met ”30 dagen gebed voor Isaan” willen ze een gebedsbeweging starten voor Isaan. Wil je meebidden? Schrijf je in 
en je ontvangt regelmatig gebedspunten over Isaan.

gezinsfoto-gerjo-en-ewoud2

Alex en Ginger

Vanuit de Verenigde Staten zijn ze betrokken bij OMF US. Hun bediening bestaat uit het mobiliseren van kerken om betrokken te zijn bij zending.

Om veiligheidsredenen wordt hun achternaam niet vermeld en wordt er geen foto geplaatst.

Jesse en Katrien Roobol-Verschraegen met Hannah Joy en Judah

Jesse en Katrien zijn kandidaat zendingswerkers. Jesse komt uit Nederland en Katrien uit België. Ze bereiden zich voor om met OMF in Thailand te werken. Zomer 2019 hebben ze een visiereis gemaakt naar Thailand. Deze gaf bevestiging om gemeentestichting te gaan doen in Zuid-Thailand (Nakhon Si Thammarat).

Waar zijn ze nu mee bezig?

Ze hebben net twee jaar Bijbelschool All Nations Christian College achter de rug. Momenteel zijn ze terug in Nederland om zowel in Nederland als België aan hun achterban te werken. Bidt u met hen mee?

Meer informatie over Jesse en Katrien vind je op hun eigen blog. Ga daarvoor naar: https://roobolstothailand.com/

Hun nieuws- en gebedsbrief kan je aanvragen met een mail:
roobols.tothailand@gmail.com

U kunt hen eveneens financieel ondersteunen, zodat zij tegen eind april 2023 genoeg middelen hebben om begin juli 2023 uitgezonden te worden. Maak uw gift over op het rekeningnummer: BE70 2350 3056 6025  met vermelding: Jesse en Katrien Roobol, uitzending naar Thailand.

roobol-familie-pic

Start typing and press Enter to search