5-days-of-prayer-the-task-unfinished

Beste gebedspartner,

Bedankt dat je met ons mee wilt bidden voor ‘The Task Unfinished’ (letterlijk: de onvoltooide opdracht). De komende vijf dagen ontvang je de volgende overdenkingen:

Dag 1: Gebed om vernieuwing – door Dr. Patrick Fung (algemeen directeur OMF International). Het lied Facing a task unfinished (‘geconfronteerd met een onvoltooide opdracht’)roept ons op om te ‘vernieuwen voor Zijn troon’. Maar wat voor vernieuwing wordt hier bedoeld? Patrick gaat in Habakuk 3 op zoek naar het antwoord.

Dag 2: De uitdaging van ´The Task Unfinished´ – door Kristyn Getty (songwriter)

Kristyn en Keith Getty werden persoonlijk geraakt door het lied Facing a task unfinished toen ze het bewerkten voor het 150-jarig jubileum van CIM/OMF. Wat is jouw reactie op de ‘adembenemende woorden‘ zoals Kristyn ze noemt?

Dag 3: Bidden voor een zendingsbewuste kerk – Michael Widmer-Kunioka (OMF theologisch docent, Japan).

Michael wijs ons op het koninklijke hogepriesterlijk gebed, opgeschreven in het Johannes evangelie, zodat we zicht krijgen op Christus’ gebedsprioriteiten voor een zendende kerk.

Dag 4: ‘The Task Unfinished’ – doorgaan of opgeven? – Janet Dallman (OMF pastoraal medewerker, Japan)

Wat gebeurt er als je overweldigd wordt door de omvang van het zendingswerk dat nog niet klaar is? Janet opent Hebreeën 6:10-12 als een bemoediging voor ons allemaal, om waar we het goede nieuws ook brengen, ‘tot het einde’ vol te houden.

Dag 5: Gedurfd gebed – J. Oswald Sanders (voormalig OMF directeur, schrijver en zendingsleider)

Zijn je gebeden aan de veilige kant? JO Sanders vond het moderne gebed ‘tam en slap’ en karakteriseerde het als ‘eerbiedig vragen om een gering gebruik en een onbeduidende demonstratie van goddelijke kracht.’ Wat durven wij te bidden?

Met een vriendelijke groet,

Tony Waghorn
namens het OMF mobilisatie team.

Start typing and press Enter to search