REMEMBER – REJOICE – RENEW

Geschiedenis 
In 1865 richtte James Hudson Taylor de China Inland Mission (CIM) op. De visie van de CIM was om de mensen in de binnenlanden van China te bereiken met het evangelie en hen te helpen hun levensstandaard te verbeteren. Als basisarts werd Hudson Taylor in de binnenlanden geconfronteerd met een enorme nood.
Na het gedwongen vertrek uit China in 1950 veranderde de naam van de organisatie in Overseas Missionary Fellowship (OMF). OMF werkt vandaag de dag in Oost-Azië met ca. 1400 zendingswerkers van allerlei professionele achtergronden, afkomstig uit meer dan 30 verschillende landen. Zij delen het Goede Nieuws van Jezus Christus in woord en daad in de hoop en verwachting dat God Zijn gemeente bouwt onder de onbereikte Oost-Aziaten wereldwijd. Door Gods genade en trouw mogen we als organisatie al 150 jaar in Zijn oogst werkzaam zijn.

De oogst gaat door… helpt u mee?
Wat heeft God door OMF heen gedaan? In Zuid Korea bijvoorbeeld is nu ca. 35% van de bevolking christen, terwijl dat rond 1950 nog rond de 1% was. En door de trouw van God is er in China een enorme kerkgroei gaande die terug te leiden is naar de inzet van CIM-zendingwerkers. Zo vieren we Gods trouw en voorziening door al de jaren heen. Zo willen we ook naar de toekomst kijken: met grote verwachting vanuit wat Hij gedaan heeft, wat Hij vandaag doet en ook zal doen in de toekomst.

Na 150 jaar is het zendingswerk in Oost-Azië niet klaar… de velden zijn wit om te oogsten! Blijft u de Heer van de oogst bidden om nieuwe zendingswerkers? Doet u mee in de Grote Opdracht om de Naam van Jezus bekend te maken aan alle volken?

Graag nodigen we u uit om uw betrokkenheid bij het zendingswerk van OMF in Oost-Azië concreet vorm te geven – met een ‘jubileumcadeau’, blijvend, opnieuw of voor het eerst. Wilt u biddend overwegen of u ons werk kunt ondersteunen door te bidden, te geven of mee te helpen het werk bekend te maken? Misschien wilt u zelf uitgezonden worden? (klik op contact voor meer gegevens). We zien ernaar uit hoe God u in het hart zal geven om mee te doen in Zijn oogst!  “Want het dienstbetoon met deze ondersteuning draagt niet alleen bij tot de behoeften der heiligen, maar het is ook overvloedig door vele dankzeggingen aan God.” (2 Kor. 9:12)

7642535

Start typing and press Enter to search