Wij zijn God zo dankbaar voor de partners die bidden en geven. Zij zijn net zoals degenen die dienen in Oost Azië het hart en de ziel van onze missie. Samen brengen we het evangelie naar smachtende harten. We brengen hen hoop en leven in Jezus. Er zijn veel manieren om te geven, in verschillende domeinen.

Om onze missie in Oost Azië te kunnen volbrengen moeten er mensen vertrekken. Mensen die in het leven van anderen willen stappen om hen de hoop van het evangelie te brengen; mensen die eigen comfort en familie willen achterlaten om hun roeping te beleven. OMF Internationaal vertrouwt op God voor partners die deze reis willen maken met ons. Wij zoeken bij de Heer voortdurend nieuwe en creatieve manieren om onze werkers toe te laten te vertrekken naar het zendingsveld en er te blijven. Je financiële steun kan op verschillende manieren deze werkers, onze projecten of de projecten van OMF Internationaal bereiken. Zodat er hoop is voor de miljoenen mensen die nog niet door het evangelie werden bereikt.

Steun een medewerker of een project. Enkele voorbeelden:

Een medewerker – lees verder

Projecten:

Rekeningnummer: BE70 2350 3056 6025 van de v.z.w. OMF België

U kan ook een doorlopende opdracht instellen bij uw bank-app. Eventueel kan u hier klikken. Dit document kan u afprinten/ invullen en afgeven in de bank.

Start typing and press Enter to search