23 december
Kerst is een goede periode om onze steun en zorg te tonen aan onze Taiwanese OMF collega’s die in het buitenland dienen. Terwijl we kerstpaketten samenstellen voor 16 zendelingen in het buitenland, beelden we hun blije gezichten in op het moment dat ze hun pakket open doen in, na een lange drukke dag van evangelisatie acties. Natuurlijk zullen ze een deel van hun geschenken delen met hun lokale vrienden.
Ondanks dat het kerstpaketten zijn, is de inhoud niet echt “kerstachtig”. Het zijn authentieke Taiwanese snacks die hen doen watertanden. Laten we eens zien waar een Taiwanees in het buitenland naar verlangt.!
Een kerstkaart: het enige dat enig verband heeft met het kerstthema. Een dagboek 2021 (in diepgroen omcirkeld): dit dagboek werd gepubliceerd door onze trouwe partner Campus Evangelical Fellowship. Looksmaak groene erwten (lichtgroen omcirkeld): ze zien er gezond uit, maar een echte taiwanees kan dit non-stop eten! Dus we geven voor hun eigen gezonheid maar drie kleine doosjes.
  • Choco puffs (blauw omcirkeld): Taiwans top snack. Elke college zal hiervoor dankbaar zijn.
  • Crunchoco (geel omcirceld): nog een zoetse snack die door dezelfde producent gemaakt wordt: een krokante chocoladekoekje bedekt met amandelen.
  • Tainan droge noedels (rood omcirkeld): Taiwan heeft een heleboel lekkere instant noedels. Dit merk heeft een authentieke sauspakketje erbij.
  • We zullen ook nog andere smaken sturen zoals Tiau Wine kip noedels of sesam kip soep noedels.
  • Kinder surprise (paars): sorry, dit is niet van Taiwan, maar de kinderen houden ervan!
Wat zou jij sturen naar een OMF-zendeling? Wat zou jij graag in jouw kerstpakket krijgen? Jonathan OMF Taiwan
23-december

Start typing and press Enter to search