3 December 2020

“Voor de eerste keer, alleen, naar een internaat gaan. Een broer of zus die naar het buitenland verhuist om te studeren. Terug thuiskomen na de universiteit. Afscheid nemen van dichte vrienden. Jaarlijkse uitstappen geannuleerd. Een fijne leerkracht en internaat-ouder verliezen. Dit zijn maar een aantal van de overgangen die de kinderen van onze OMF-medewerkers hebben meegemaakt dit jaar.

Komend Kerstfeest zullen we ons eerste weekend ooit hebben voor deze speciale jonge mensen! En we kijken er naar uit om onze Maleisische OMF-kinderen voor de eerste keer te ontmoeten! We houden onze plannen flexibel, rekening houdend met de huidige situatie, maar we zijn niettemin enthousiast! Op de agenda staan een paar social distance vriendelijke activiteiten, zoals The Amazing Race (Kerst editie), een Master Chef Competitie, Filmavond, Doe-het-zelf Kerstcadeau’s maken (met gerecycleerde spullen), een groepssessie om dingen met elkaar te delen, en heel veel spelletjes. Als een fysieke ontmoeting niet kan doorgaan, dan schakelen we over op Zoom 🙂

We hopen dat deze tijd samen een mogelijkheid zal zijn voor de jongeren om vriendschappen te vormen, plezier te hebben en voor ons om elkaar wat beter te leren kennen. Maar bovenal, dat elk van hen herinnerd mag worden aan de liefde van Christus, en dit op een speciale manier mag ervaren.”
– Judith, OMF Maleisië

  • Bid alstublieft voor: Wijsheid, flexibiliteit, creativiteit, bescherming en bewaring, onafhankelijk van of het nu persoonlijk of online is. Voor een leuke en zinvolle tijd terwijl we met elkaar omgaan en terugdenken aan het voorbije jaar en wat Christus voor ons betekent.

#OMFAdvent20 #ThirdCultureKids #missionarykids #Kerst #newchristmastradition

4-december

Start typing and press Enter to search