2 december 2020

Kerst in Melbourne, Australië, zal er heel anders uitzien dan wat de meeste lokale mensen en OMF-stafleden gewoon zijn. Omdat we voor het grootste deel van het jaar met beperkingen en een lockdown te maken hebben gehad, is de aanloop naar kerstmis veel kalmer dan de voorbije jaren. Eindejaarsfeesten zijn geannuleerd, en mensen hebben minder geld gespendeerd.

Wij hebben zeker uitdagingen gehad. Het is moeilijk geweest om elkaar te ontmoeten als het lichaam van Christus. Het is lastig geweest om mensen te mobiliseren en uit te sturen voor korte en lange termijn zendingsreizen. Maar, desondanks, heeft God interesse blijven wekken in zending, doorheen OMF’s online workshops, door coaching-momenten en zelfs door onverwachte vragen van mensen waarmee nog in contact moesten komen.

En zonder de gewoonlijke feestelijkheden rond Kerst, hebben we meer tijd om te reflecteren over de reden waarom we Kerstmis in de eerste plaats vieren – de geboorte van onze Heer en Redder, het grootste cadeau van allemaal. “Vandaag is in de stad van David jullie Redder geboren. Hij is de Messias, de Heer.” (Lukas 2:11 NBV)

We zijn God dankbaar dat Hij in alle omstandigheden aan het werk is. Wilt u met ons mee bidden als we Kerstmis naderen en een nieuw jaar ingaan? Bid alstublieft voor een opwekking in alle harten van christenen, dat de essentie van Kerst werkelijk tot uiting komt in crossculturele zending, dat Kerst betekent dat God ons uitnodigt om bij Hem te komen in de eeuwige familie die Hij aan het creëren is. – OMF Australië.

#OMFAdvent20 #Christmas #Australia #Festive #Jesus

3-december

Start typing and press Enter to search