16 december

Mijn naam is Reuben. Ik ben de ‘content & media coordinator’ van OMF UK en schrijver van ons kinderboek: ‘A Taste of Asia’.
Werkend in het communicatie team, vind ik het heel mooi om verhalen te horen van mensen in Oost-Azië die het echte kerstverhaal leren kennen door de lokale christenen en OMF-werkers. Ik hoop (als de restricties dat toelaten) dat we dit jaar de OMF ‘mince-pie’-proefwedstrijd kunnen houden op het kantoor. Deze zoete taarten zijn gevuld met een mix van gedroogd fruit en kruiden. Ze smaken echt naar kerst, vooral als ze warm gegeten worden. Ik kijk ook uit naar de online kerkdienst waarin we kerstliederen gaan zingen (natuurlijk wel met de ‘mince pies’ na de dienst).
Veel mensen in Engeland vinden het mooi om met kerst naar een dienst te gaan waar kerstliederen gezongen worden als een deel van hun kerstviering. Dit is misschien wel de enige keer in het jaar dat ze aan Jezus denken. Dus de kerstdienst dit jaar is een zeer goede mogelijkheid om de liefde van Jezus te delen met zo veel mensen! Waar je ook bent deze kerst, ik bid dat je veel mogelijkheden mag hebben om te delen over de reden waarom we kerst vieren!
Wat is jouw favoriete kerst-eten? Laat het ons weten in de reacties! Zou je kunnen bidden voor iemand die Jezus nog moet leren kennen, elke keer als je dit eten eet?

Start typing and press Enter to search