Geef 5X5

De zendingsopdracht is niet enkel voor zendelingen maar God roept ook jou!
Wij willen jou oproepen om 5X5 te geven aan de zending. Vijf minuten per maand bidden voor de zending en elke maand 5 EUR te geven voor de zending in Zuid-Oost-Azië.

Wij zegenen jou met een maandelijkse mail met verhalen over zending in Zuid Oost Azië waar jij dan 5 minuten voor kan bidden. In de mail staat ook een link om vrijblijvend 5 EUR te doneren voor de zending.

Interesse of meer weten?

Vul het formulier onderaan in: vermeld er zeker 5×5 bij.

Groeifonds

Beste zendingsvrienden,

Een gevleugelde uitspraak van Hudson Taylor is: “Wanneer God mensen geeft voor Zijn dienst zal Hij ook voor de middelen zorgen”. Een uitspraak die voor ons ook werkelijkheid werd toen God voorzag in Kevin en Els in 2018. Toen kwam de volgende geloofsstap. Wanneer God mensen geeft, zal Hij dan ook de middelen geven? En toen kwam er een prachtige gift vanuit Engeland. We zijn verbaasd over Gods trouw. Als bestuur zijn we onder de indruk van Gods liefde voor Zijn werk in de gemeente.

Graag willen we de komende jaren het werk van de zending in de gemeenten onder de aandacht brengen. We willen mogelijkheden aanbieden voor jongeren om zich in Azië te gaan oriënteren. We willen graag de grote opdracht vervullen en mensen uitzenden naar Azië en hen ondersteunen. En dit alles onder het motto: Wie zegen jij? We zijn gezegend om te zegenen. Een Bijbelse gedachte gebaseerd op Psalm 67:1,2. “God zegent ons. Opdat zijn wegen gekend mogen zijn op de aarde. Opdat alle natiën weten dat Hij de goede God is.”

Kevin werkt halftijds voor de OMF. De andere helft zal hij samen met zijn gezin gebruiken om mensen uit andere culturen te bereiken. Het ligt allemaal in de lijn van Gods grote opdracht.

We zijn zeer dankbaar voor OMF internationaal die ons zo bijstaan. “Het financiële plan is zo dat we hebben kunnen starten met de hulp van andere landen maar dat we geleidelijk alles zelf overnemen en het werk zelf gaan financieren. Eind maart 2021 hadden we voor 65% onze eigen middelen al kunnen inzetten, voor het laatste kwartaal van 2021 hebben wij 99%  . Het is echter hoopvol om het percentage naar de 99 te zien groeien. We vertrouwen er op dat u daar verder bij betrokken wilt zijn. Natuurlijk voor alles met gebed en steun. Maar ook door uw financiële bijdrage.

Omdat het om Gods werk gaat, en God ons veel gegeven heeft, nodigen wij u van harte uit om aan Hem en Zijn werk terug te geven en deze bediening (financieel) te ondersteunen.

Graag horen we van u, misschien bent u degene die God op het oog heeft om onder dit mooi stukje werk van God uw schouders te zetten. Vul dan onderstaand formulier in. In het vakje ‘Your message’ kunt u aangeven hoeveel u per maand, drie-maandelijks, jaarlijks of een eenmalige gift kunt overmaken.

Rek. nr.: BE70 2350 3056 6025 van de v.z.w. OMF België mvv Groeifonds.

U kan ook een doorlopende opdracht instellen bij uw bank-app –  hier klikken en download het document dat u kan afprinten/ invullen en afgeven in de bank.

Namens OMF België v.z.w.

Jannes Kalkhuis
Secretaris Bestuur

rs18523_la15-0610-scr
grafiek-einde-2021

Ja, ik wil mijn schouder zetten onder dit stukje werk.

Start typing and press Enter to search