17 december

De ‘Living Room Church’ is een beweging in de lokale kerk in Chiang Rai in Noord-Thailand (Tai Yuan).
Het is hun visie om samen met de lokale Thaise leiders een zelf-functionerende en voortplantende kerkfamilie op te richten die lokale mensen bereikt met het goede nieuws van Jezus in Noord-Thailand.
Sam Lim, een zendeling uit Singapore, dient als leider van dit programma samen met zijn Thaise vrouw en vier dochters.
De ‘Living Room Church’ focust op het bereiken van nieuwe Christenen of hen die hun geloof nog niet beleden hebben, en hopen dat het evangelie van hoop toegankelijk wordt voor de Thaise opgeleide jongeren.
Ze ontmoeten elkaar in de avonden, wat praktisch is voor de vele werkenden volwassenen, en eten samen, bestuderen Gods woord in een informele setting. Kerk gaat om de mensen.
Elk jaar is er een ‘outreach’ in de omgeving waar ze wonen, waar ze eten, spelletjes spelen, grappige liedjes zingen en waar ook kort het evangelie van hoop wordt gedeeld en de echte betekenis van kerst. Dit jaar gebeurt dat op 17 december, vandaag dus.
Zouden jullie willen bidden dat veel lokale Thai mogen komen en hun harten mogen openen voor Gods boodschap van hoop en liefde. En dat deze avond zaadjes mag planten van bevrijding in de harten van deze mensen.
En dat het vreugde mag brengen aan de kerkgangers die meehelpen met het organiseren van dit evenement.
17-december

Start typing and press Enter to search