De bijbel leert ons dat God een hart heeft voor alle mensen. Hij wil dat allen over de ganse aarde van Zijn liefde en genade horen (Matt 28).
God heeft een hart voor zending en Hij wil dat ook Zijn volgelingen een hart voor zending hebben.
Daarom wil OMF België  kerken ondersteunen door middel van een toerustingsdag, genaamd “Heart 4 Mission“.
Het is de bedoeling dat de dag in nauwe samenwerking met de lokale kerk wordt georganiseerd. De kerk zorgt voor de accommodatie en voor de lokale bekendmaking in de regio en OMF België zorgt voor de sprekers en het cursusmateriaal.
We stemmen graag op voorhand met de verantwoordelijken van de kerk af over de inhoud van het programma: dit kan op maat samengesteld worden. Vaak gaat heet eerste deel dieper in op Gods hartsverlangen: dat Zijn Koninkrijk overal gebouwd en verkondigd mag worden. Het tweede gedeelte is meestal praktischer: deelnemers kunnen ontdekken hoe ze hun gaven en talenten voor missionair werk in binnen- en buitenland kunnen inzetten.
Heart 4 Mission werd sinds 2013 reeds 8 keer georganiseerd over gans Vlaanderen. Telkens mochten we zien dat God deze cursus gebruikt om mensen in België te roepen om een taak op te nemen ter ondersteuning van of zelfs in de zending.
Dat is de primaire bedoeling van de cursus: niet alleen toerusten, maar ook stimuleren en op weg helpen. 
Wij zijn alvast erg enthousiast en zijn verder op zoek naar kerken die mee hun schouders onder dit project willen zetten door samen met ons Heart 4 Mission te organiseren.
De kosten die hieraan verbonden zijn, zijn zeer beperkt: er wordt een vrijblijvende bijdrage aan de deelnemers gevraagd en OMF België draagt de onkosten van de spreker.
Ben je ook enthousiast, of wil je meer weten? Neem dan zeker contact op! U kunt hiervoor eventueel gebruik maken van het onderstaand contactformulier of u stuurt een e-mail naar kbuch@omf.be
Gods zegen,
Het organiserend team,
Christiane Cousinne, Bert Vandeborght, Wout van Wijngaarden.

Aanmelden:

Reservatie voor Heart4Mission is noodzakelijk. U kunt zich aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier, of via info@omf.be  of telefonisch 016-20.32.05.
Bij inschrijving krijgt u een week op voorhand een bevestigingsbrief met praktische informatie.

Aanmeldingsformulier Heart4Mission

Start typing and press Enter to search